Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DNA continua asaltul asupra lui Liviu Dragnea! Se cere redeschiderea unor dosare inchise de procurori din 2013

Postat la: 12.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Razboiul impotriva lui Liviu Dragnea nu a incetat nici dupa plecarea Laurei Codruta Kovesi. Desi a fost demisa, fosta sefa a DNA mai are inca multa influenta in interiorul institutiei.

Acest lucru se poate observa datorita faptului ca procurorii DNA au cerut instantelor redeschiderea a doua dosare care il au ca principal pion pe Liviu Dragnea. Solicitarile procurorilor se vor judeca in septembrie. Una dintre cauze are termen pe 26 septembrie, la ICCJ, fiind inregistrata pe 3 iulie. In acelasi dosar,pe langa Liviu Dragnea, sunt vizati ssi Mugur Bataus, Victor Piperea, Gheorghe Giui. Ion Mirancea, Victorita Pascutu si Marian Fiscuci. Un al doilea dosar are termen pe 4 septembrie la Tribunalul Teleorman. In cererea de redeschidere nu apare numele lui Liviu Dragnea, insa este vizata firma Tel Drum despre care procurorii spun ca este controlata de liderul PSD. Intimatii din dosar sunt SC Modul Proiect SA Alexandria, Asociatia Tel Drum SA- SC Euroconstruc Trading 98 SRL si Doru Catalin Gudei. Solicitarea a fost depusa pe 6 iulie.

Culmea situatiai, dosarele fusese inchise acum 5 ani, mai exact in 2013. Directia Nationala Anticoruptie decisese in 2013 sa inchida cele doua dosare. Timp de cinci ani procurorii nu s-au aratat interesati de redeschiderea acestora. Liviu Dragnea este anchetat, in prezent, de DNA pentru fraude cu fonduri europene prin intermediul Tel Drum. In dosarul DGASPC Teleorman a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Liderul PSD are si o condamnare definitiva, cu suspendare, in dosarul Referendumul. "Incep alte dosare, se fac cereri de redeschidere a unor dosare inchise de ei acum 4, 5 ani. Sunt la ICCJ, ne judecam. Probabil o sa deschida ceva de cand eram in liceu, de dinainte de a ma naste. Nu sunt prost, e clar ca miza principala a lui Iohannis e ca eu sa nu mai exist", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE