Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DNA cere revocarea lui Lucian Onea de la DNA Ploieşti şi încetarea activităţii pentru alţi trei procurori

Postat la: 10.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorul şef adjunct DNA Călin Nistor, care asigură conducerea Direcţiei, a trimis, joi, Secţiei de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcţia de procuror DNA Ploieşti pentru Lucian Onea şi cereri de încetare a activităţii pentru încă trei procurori de la aceeaşi structură.

"La data de 10 ianuarie 2019, procurorul şef adjunct, care exercită atribuţiile procurorului şef al DNA, a transmis Secţiei de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcţia de procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti, a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror în cadrul acestui serviciu, în prezent suspendat din această funcţie, întrucât acesta şi-a exercitat în mod necorespunzător atribuţiile specifice funcţiei deţinute", arată DNA, într-un comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei.

De asemenea, tot joi, au fost transmise Secţiei de procurori a CSM cererile de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti pentru procurorii Deaconu Giluela, Savu Alfred Virgiliu şi Răileanu Elena Cerasela. Mai mulţi procurori de la DNA Ploieşti au fost citaţi să se prezinte joi la Parchetul General, la Secţia pentru ancheta magistraţilor, în dosarul în care sunt cercetaţi fostul şef DNA Ploieşti, Lucian Onea şi fostul procuror Mircea Negulescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE