Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Discurs de senzatie al lui Donald Trump: "Lumea este într-o dezordine completă. Noi nu ar fi trebuit să mergem în Irak"

Postat la: 26.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anunţat că va suspenda vizele cetățenilor proveniți din unele țări musulmane, afirmând că trebuie să se acționeze într-o lume aflată într-o "dezordine completă".

"Nu este o interdicție împotriva musulmanilor, dar aceasta privește țări care au mult terorism. Nu vreau terorism în această țară. ", a afirmat noul președinte al SUA într-un interviu difuzat de ABC.

Întrebat de jurnalişti dacă nu se teme că deciziile luate vor genera tensiuni la nivel internaţional, mai ales în Orient, şeful administraţiei de la Washington a replicat că, în lume, există deja furie şi mânie ăn lume.

"Lumea este în dezordine (...). Lumea este mânioasă", afirmă el. " Noi nu ar fi trebuit să mergem în Irak. Noi nu ar fi trebuit să ne retragem în felul în care am făcut-o. Lumea este într-o dezordine completă", a spus el.

Președintele Trump intenționează astfel să împartă în două numărul refugiaților care vor fi primiți în SUA în cursul acestui an bugetar 2017 (din 1 octombrie 2016 până în 30 septembrie 2017).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE