Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul CFR Călători, Iosif Szenteș, și-a tras consilier de la ALDE ca să aibă susținere politică totală

Postat la: 03.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Controversatul director general al CFR Calatori, Iosif Szentes, are de vreo doua saptamani un nou consilier. Este vorba despre Petre Stefan Dalca, fost deputat PPDD, trecut pe la UNPR, ceva timp pe la PSD ca acum sa fie in ograda ALDE.

Acest traseist politic a fost angajat de care Iosif Szentes pe postul de expert informatic la Corpul de Control al CFR Calatori cu o remuneratie de peste 6.000 de lei. De ce l-a angajat Szentes pe fostul deputat pe un post unde se taie frunza la caini? "L-am angajat ca sa am sustinere de la toate partidele care sunt acum la putere. Eu am sustinerea UDMR si PSD pentru aceasta functie, iar acum, prin angajarea lui Petre Dalca, am si sutinerea ALDE. E greu acum sa ma mai dea jos cineva de la CFR Calatori pentru ca am sustinere politica de la toate partidele mari", le-a spus Szentes apropiatilor sai, in special controversatului sau prieten Marcel Litra.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE