Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Directorul Aeroportului Otopeni dă lucrari de asfaltare a pistelor firmelor baronilor locali ai PSD

Postat la: 23.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La scurta vreme dupa instalarea lui Bogdan Mandrescu la Otopeni, nou director interimar al CNAB, o firma din sfera de influenta a baronului local de Buzau Marcel Ciolacu s-a prezentat la seful companiei cu o oferta de asfaltare a pistelor de aterizare.

Aici mai trebuie pus ca Bogdan Mândrescu este omul de casa al baronului PSD Ciolacu, care Ciolacu a intervenit la baronul local PSD de Giurgiu Nicolae Badalau, pentru ca acesta sa vorbeasca cu ministrul Razvan Cuc (omul sau de paie) ca sa-l puna sef la CN Aeroporturi Bucuresti pe Mândrescu, totul cu larga aprobare a lui Liviu Dragnea. Mai trebuie spus ca firma cu pricina e giurgiuveana, dar si cu interese buzoiene, placuta ambilor baroni in chestiune. Asa ca sefii de la firma de drumuri s-au prezentat la Mândrescu, trimisi de Ciolacu, dar cu recompensa la Bădălau, ca sa inspecteze toate pistele Aeroportului Otopeni. Dupa care, reprezentantii firmei de asfaltangii au mers la Autoritatea Aeronautica ca sa primeasca aprobare sa lucreze la aeroport si, de asemenea, s-au dus la IPTANA ca sa vada ce proiecte dezvoltare sunt in curs. Ca atare, Mândrescu nici n-a pus bine piciorul in Otopeni ca deja incepe sa dea lucrari baronilor locali ai PSD de care apartine.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE