Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Director de muzeu beat manga: "Mă cheamă Ilie Ghergheş şi beau sută la sută"

Postat la: 17.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Mă cheamă Ilie Ghergheş şi beau sută la sută". Aşa s-a prezentant directorul Muzeului de Etnografie din Baia Mare care a fost surprins mort de beat, chiar la muncă. Şeful muzeului a băut horincă la birou până nu s-a mai putut ţine pe picioare şi nici măcar nu mai putea articula cuvintele. Totul a fost filmat de către o angajată.

Totul s-a întâmplat joia trecută, pe 12 ianuarie, când o angajată a venit la el în birou ca să-i semneze o adeverinţă. L-a găsit pe pe şeful ei lat, pe scaun şi l-a filmat. Ilie Gherheş are 55 de ani şi este director al Muzeului de Etnografie Baia Mare de peste o lună. În prima săptămână de lucru şi-ar fi chemat câţiva prieteni în audienţă. Aceştia veniseră chipurile ca să-l roage pe director să scrie prefaţa la o lucrare istorică. Până s-au pus ei de acord asupra abordării evenimentelor istorice, au ras câteva sticle de horincă, potrivit unui ziar local.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE