Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Din agresor a devenit victima. Tânăr împușcat de polițiști la Constanța

Postat la: 14.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Saraiu, este internat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Constanța, împușcat în abdomen de un polițist care îl urmărea după ce împreună cu un complice agresaseră un angajat al primăriei.

Polițiștii constănțeni cercetează la fața locului, la această oră, și efectuează audieri pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc incidentul. Se știe, deocamdată, că doi bărbați au intrat, astăzi, în sediul primăriei din Saraiu unde au provocat scandal, amenintând un angajat al instituției. Speriați, funcționarii au sunat urgent la 112. Până la sosirea polițiștilor din cadrul Secției 7 Rurale, cei doi agresori au fugit. Polițiștii au pornit în urmărirea lor, ajungându-i pe DN22, șoseaua națională care duce spre Hârșova.

Acolo au fost nevoiți să foloseasca armamentul din dotare. "Au fost executate trei focuri cu respectarea procedurilor legale", susțin polițiștii. Unul din cartușe l-a nimerit, în abdomen, pe unul dintre bărbații agresori. Inițial, victima a fost transportată la Spitalul din Hârșova și, ulterior, la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Pe drum, starea lui a devenit instabilă și, în dreptul comunei Nicolae Bălcescu, a fost preluat de un elicopter SMURD. Polițiștii continuă cercetările, dosarul urmând să fie preluat de procurori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE