Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DIICOT a început urmărirea penală în dosarul Dăncilă

Postat la: 28.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală în urma plângerii depuse de liderul PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă. Procurorii au început urmărirea penală in rem, la data de 07.06.2018.

Reamintim că preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus în luna mai o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o de uzurparea funcţiei, prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, înaltă trădare şi divulgarea de informaţii secrete de stat, în legătură cu Memorandumul adoptat de Guvern privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Plângerea îl vizează şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, acuzat de divulgarea de informaţii secrete de stat, după ce a făcut publice informaţiile referitoare la Memorandumul pe tema mutării ambasadei. Liderul PSD a calificat plângerea drept "o tentativă de lovitură de stat", "o acţiune violentă, nedemocratică, neconstituţională a lui Iohannis şi a celor care îl susţin de a bloca un Guvern" şi a afirmat că orice persoană care susţine acest demers va fi complice la diferite infracţiuni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE