Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dictatorii din umbra: Familia Coldea, mai puternica decat Familia Ceausescu

Postat la: 12.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aflam, din dezvaluirile lui Sebastian Ghita ca familia Coldea, sot si sotie - generaleasa tot la SRI - avea putere peste toti ofiterii serviciului secret. Asta dupa ce am aflat, din dezvaluirile Elenei Udrea, ca Florian Coldea "facea si desfacea" in politica româneasca, in economia româneasca, nu numai cu firmele "sub acoperire", dar si cu partenerii externi, amenintand un premier cu arestarea daca semneaza un contract de autostrada.

Despre toate acestea, Aurelian Pavelescu, politician si avocat, comenteaza pe Facebook: "Familia generalilor Coldea, mult mai puternica decat familia Ceausescu! Blestemul banilor i-a ajuns! Blestemul banilor i-a ajuns si pe cei doi soti generali, Coldea! Generali SRI, ambii, mai rau decat pe vremea lui Ceausescu, cand acest privilegiu il aveau numai Nicolae si Elena! Dar, mai stii? Or fi si ei la fel, un general si o generaleasa, nevasta, care, fara sa stie mai nimeni, conduc Romania! Ceausescu reusise cu acceptul partidului comunist, cu votul guvernului... acestia au fost mult mai performanti, impunand tandemul de generali in inima SRI, cea mai... reformata institutie din tara in vremuri "democratice".... Gabriel Oprea a fost biet copil! Pai, ce, nevasta-sa era general? Si nu orice general, ci cu... psihologicul... adica cu vetoul pe creierul tuturor ofiterilor SRI! Dar, iata, blestemul banilor i-a ajuns si pe ei! Daca se va adeveri, pana la capat, ca Ghita le-a platit vacantele foarte scumpe, Ghita fiind unul dintre cei mai importanti contractori ai SRI, cei doi generali vor pleca. Si nu oricum. Cum a fost posibil sa se intample acestea in SRI, d-lor? Trebuie o curatenie generala acolo... generala nu de la... general, se intelege!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE