Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvaluire bomba despre alegerile americane: "In acest moment are loc o contralovitura de stat impotriva clanului Clinton, in care sunt implicate serviciile secrete americane"

Postat la: 05.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un fost oficial al Casei Albe, cu legaturi in zona serivicilor secrete americane, a facut acum cateva zile o dezvaluire de proportii legata de alegerile din SUA, referitoare la scandalul e-mailurilor lui Hillary Clinton, scandal care a coborat-o pe aceasta cu mai multe procente in optiunile de vot ale electoratului, fiind la un pas de a fi devansata de contracandidatul Donald Trump.

Este vorba despre Steve Pieczenik, fost asistent al unor importanti secretari de stat americani, implicat in mai multe actiuni ale serviciilor secrete. Acesta spune ca scandalul e-mailurilor este controlat de o grupare, din care si el face parte, care in aceste momente "istorice" da o contralovitura de stat prin internet, ca raspuns al loviturii de stat pe care a initiat-o familia Clinton, iar Julian Assange face si el parte din actiune, alaturi de mai multi ofiteri de informatii din FBI, CIA, NSA, care doresc sa produca o "revolutie tacuta", fara arme si munitii, ci numai on-line, prin internet, scopul acesteia fiind "redarea Americii catre americani" si eliminarea de la putere a clanurilor Clinton, Bush, Obama, precum si a guvernantilor din umbra, acele societati secrete cu interese ilicite care au subjugat SUA. Mai jos puteti urmari aceasta dezvaluire care a fost postata pe internet.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE