Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvaluire bombă! Alin Cocoş a fost violat în închisoare

Postat la: 15.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alin Cocoş, fiul omului de afaceri Dorin Cocoş, ar fi fost violat în închisoare! Cel puţin asta susţine fostul preşedinte Traian Băsescu, care a anunţat, vineri, în direct la România TV, că tânărul a fost pus în celulă cu persoane care ar fi abuzat de el!

"Am văzut destui oameni băgaţi la beci şi pentru că n-au vorbit din prima clipă li s-au băgat copiii cu oameni care i-au violat. Asta s-a întâmplat în România între 2015-2016. Acest lucru s-a întâmplat în cazul Cocoş", a declarat Traian Băsescu într-o intervenţie telefonică la România TV. Întrebat de Bogdan Chirieac dacă este vorba despre Alin Cocoş, fostul preşedinte a răspuns: "Din câte ştiu, da. Poate exagerez. A fost ţinut în nişte condiţii cu nişte oameni care pur şi simplu l-au umilit în celulă, până când tatăl său a vorbit" .

Tânărul Alin Coş a fost reţinut de procurorii anticorupţie în ianuarie 2015, fiind bănuit că, împreună cu Elena Udrea, fosta soție a lui Dorin Cocoș, ar fi intermediat mita în dosarul fostei şefe a DIIOCOT, Alina Bica. În octombrie 2015, tânărul Cocoş a recunoscut toate acuzaţiile care i s-au adus în dosar, într-o declaraţie dată în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Tânărul a cerut să fie judecat prin procedură simplificată, la fel cum ceruseră anterior Dorin Cocoş şi Ionuţ Mihăilescu, fostul consilier al Alinei Bica. Cererea acestora a fost însă amânată de instanţă, până când vor fi audiaţi toţi inculpaţii şi martorii şi vor fi administrate probele de la dosar.

În dosarul "Bica 1" sunt judecaţi, pentru abuz în serviciu, opt foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor - fosta şefă a DIICOT Alina Bica, în calitate de fost reprezentant al Ministerului Justiţiei în comisia ANRP, Crinuţa Dumitrean, Sergiu Ionuţ Diacomatu, Cătălin Florin Teodorescu, Remus Virgil Baciu, Lăcrămioara Alexandru, Oana Vasilescu şi Dragoş George Bogdan. Evaluatorul Emil Nuţiu şi omul de afaceri Gheorghe Stelian sunt acuzaţi de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.

Cei opt foşti membri ai Comisiei din ANRP sunt acuzaţi că i-au aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, în 2011, despăgubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro. Omul de afaceri Dorin Cocoş este judecat pentru două fapte de trafic de influenţă şi dare de mită, iar fiul acestuia Alin Cocoş, pentru complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită. Procurorii DNA i-au trimis în judecată şi pe Ionuţ Florentin Mihăilescu, fost consilier al lui Alinei Bica, persoană apropiată lui Alin Cocoş, pentru complicitate la luare de mită (două fapte).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE