Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Dezbatere tehnocrată la sediul ANAP "supravegheată" de PSD

Postat la: 10.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Au trecut mai bine de trei luni de zile de cand cabinetul Grindeanu s-a instalat la Palatul Victoria, dar mai sunt la butoane in continuare destui oameni ai lui Dacian Ciolos. Mai mult, cei care au ramas pe baricadele guvernarii isi vad nestingheriti de treaba si continua sa deruleze o serie de evenimente cu fostii colegi de guvernare chiar in sediile institutiilor de stat controlate de PSD.

Un exemplu elocvent in acest sens s-a desfasurat saptamana trecuta, mai exact joi, la sediul Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice (ANAP), entitate aflata sub tutela Ministeruoui Finatelor Publice, unde Institutul pentru Politici Publice reprezentat de fostul ministru delegat pentru Consultare Publica si Dialog Social in cabinetul Ciolos- Victoria-Violeta Alexandru a organizat impreuna cu Ambasada Olandei o dezbatere privind achizitiile publice chiar la sediul ANAP.

La dezbatere a fost prezent si presedintele ANAP, aflat in functie inca de pe vremea tehnocratilor- Bogdan Puscas. Practic fostul ministru tehnocrat Victoria-Violeta Alexandru s-a reintalnit cu omul impus de Ciolos la sefia ANAP - Bogdan Puscas, care este in continuare mentinut la conducerea de catre ministrul PSD al Finantelor- Viorel Stefan Adica, la vremuri noi, tot noi!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE