Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezbatere publica "la misto" pe tema celor doua ordonante ale PSD, astazi, la Ministerul Justitiei

Postat la: 30.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Justitiei a anuntat saptamana trecuta ca dezbaterea publică privind proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală și proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului privind grațierea unor pedepse va avea loc in data de 30 ianuarie 2017, între orele 10.00-12.00.

Conform sursei citate, dezbaterea este organizată în temeiul art.7 alin.(9) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată. Dezbaterea a fost catatlogata ca "la mișto" de catre reprezentantii societatii civile, spunandu-se ca in cele trei minute alocate fiecarui opinent nu e timp pentru dezbatere completa. Desfășurarea dezbaterii va avea loc in felul urmator:

- Înscrierea participanților se face prin transmiterea unui mesaj în acest sens la adresa: dean@just.ro până la data de 27 ianuarie 2017, ora 12.00. În cazul asociațiilor legal constituite, numărul participanților este de două persoane/asociație. Având în vedere capacitatea sălii, înscrierile urmează a fi confirmate.

- Observațiile și propunerile cu privire la proiectele care fac obiectul dezbaterii pot fi transmise pe adresa: dean@just.ro.

- Timpul alocat fiecărei intervenții este de 3 minute pentru fiecare asociație, respectiv participant individual.

- Dezbaterea va avea loc la sediul Ministerului Justiției, Sala de consiliu, etajul I, capacitatea sălii fiind de maxim 50 de persoane.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE