Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezbatere pe tema penitenciarelor. Ministrul Tudorel Toader, la raport

Postat la: 13.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Justitiei Tudorel Toader este asteptat luni in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea liberalilor, la o dezbatere pe tema situatiei penitenciarelor. Toader ar urma sa participe intre 16.00 si 17.00, in plenul Camerei Deputatilor, la dezbateri politice cu tema „Situatia penitenciarelor din Romania".

Ministrul Justitiei se va afla in Parlament la solicitarea Grupului parlamentar al PNL. Deputatul liberal Raluca Turcan, cea care a solicitat in Biroul Permanent al Camerei prezenta lui Tudorel Toader la plen, spunea atunci ca aceasta tema chiar este de actualitate. "Avem si sesizarile din partea Comisiei Europene, avem si prezentarea si ingrijorarea Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, exista si un raport facut la Comisia pentru Drepturile Omului, si cred ca putem printr-un consens politic sa dezbatem o tema care este foarte importanta", afirma ea. Prezenta lui Toader in fata deputatilor are loc si pe fondul nemultumirilor provocate de Legea recursului compensatoriu, a carei aplicare a dus la punerea in libertate a unui numar foarte mare de detinuti, doar in prima zi in care legea a intrat in vigoare fiind eliberati 500.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE