Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Detalii naucitoare. Cine este a doua agresoare de la metrou

Postat la: 31.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La doua zile diferenta de la tragicul eveniment petrecut la metrou, cand Alina Ciucu a murit, dupa ce a fost impinsa in fata metroului de Magdalena Serban, o alta femeie a amenintat o tanara la statia de metrou Unirii 2.

Agresoarea are aproximativ 65 de ani si a amenintat-o cu moartea, dar temandu-se de multime a plecat fara sa-i faca vreun rau. Aceasta a fost gasita repede de politie si a fost dusa la audieri. Investigatiile au scos la iveala detalii naucitoare. Femeia este mama lui Mereuta Eugen, unul dintre cei mai temuti agresori din Bucuresti. Acesta este barbatul care a atacat in metrou o femeie, lovind-o cu pumnii in cap din senin, iar aceasta a reusit sa scape din mainile batausului cu greu, dupa ce sotul si doi calatori i-au sarit in ajutor. Atunci, barbatul a fost transportat la spital pe considerentul ca ar suferi de boli psihice si nu a fost retinut de politisti.

Magdalena Serban, femeia care a comis oribila crima de la metrou impingand o tanara pe sinele metroului, ar putea scapa de toate acuzatiile. Avocatii acesteia au depus la Parchet mai multe documente din perioada in care femeia locuit in Spania, documente prin care se arata ca aceasta are mari problemele psihice. Din documente se arata ca tatal si fratele femeii erau tutorii legali ai acesteia, insa acestia au scapat-o de sub supraveghere. Deocamdata, in acest caz s-a dispus o expertiza psihiatrica. In cazul in care medicii constata ca femeia nu a avut discernamant, atunci ea va fi exonerata de orice acuzatie si internata intr-un spital de boli psihice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE