Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Destinul neobişnuit al lui Andrei Gheorghe. S-a născut în Rusia, a făcut liceul la seral, apoi a devenit profesor

Postat la: 20.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andrei Gheorghe a cunoscut afirmarea în radio încă de la Constanţa, odată cu celebra emisiune „Midnight Killer" începută la Radio Sky şi salutul său devenit emblematic „Salutare, naţiune!".

El a debutat în carieră la Radio Constanţa, în 1991, unde a stat până în 1993, când a intrat în echipa Radio Sky. A devenit vedetă când a ajuns în trustul Pro, deschizând drumul cu postul de radio Pro FM. Din drumul său profesional au mai făcut parte Total FM, Radio 21, TV Neptun, Realitatea TV, Antena, Pro TV. Cu o cultură vastă şi un spirit caustic, omul de radio impresiona prin parcursul său neobişnuit. Făcuse liceul la seral, la Liceul Mircea cel Bătrân din Constanţa, apoi intrase la Facultatea de Filologie de la Universitatea Bucureşti, unde a studiat Rusă-Engleză la Limbi Străine.

Rusa era, de altfel, limba sa maternă, pentru că Andrei se născuse la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, Rusia, dintr-o mamă rusoaică, Liudmila, şi tată român, Nicolae, pilot de aviaţie. Când Andrei avea vârsta de 6 ani, familia s-a mutat la Constanţa, unde mama lui trăieşte şi acum. Andrei era singurul copil şi are o fiică, Anastasia, din prima căsnicie.

„Totul trece.) În cazul de faţă a trecut şi ultima interdicţie şi după 30 de zile va spun iarăşi, Salutare! M'am întors şi sint acelaşi, cu aceleaşi ocupaţii.) Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiţi, homofobi, legionari, negaţionişti şi alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag", a scris Andrei în ultima sa postare de pe Facebook. Andrei Gheorghe avea 56 ani şi a murit luni, 19 martie 2018. El a fost găsit mort, căzut în baie, în locuinţa sa. „Moartea e clară. N-ai cum s-o eviţi. Calitatea vieţii e importantă", spunea Andrei, acum câţiva ani, într-un interviu televizat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE