Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Descinderi în vămi. Optsprezece poliţişti de frontieră, reţinuţi

Postat la: 19.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Optsprezece poliţişti de frontieră din judeţul Arad, de la Vămile Nădlac1, Nădlac 2, Turnu şi Vărşand, dar şi de la Poliţia de Frontieră, au fost reţinuţi, miercuri seară, de procurorii DNA Timişoara, în urma unor percheziţii făcute într-un dosar de luare de mită. Poliţiştii urmează să fie prezentaţi, joi, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii DNA din Timişoara au descins, miercuri dimineaţă, la Poliţia de Frontieră Arad, precum şi la vămile Nădlac 1 şi 2, Vărşand şi Turnu, în urma acţiunii mai mulţi poliţişti de frontieră suspectaţi de luare de mită fiind ridicaţi şi duşi la audieri. Poliţiştii de frontieră ridicaţi în urma descinderilor sunt suspectaţi că primeau între 5 şi 10 euro ca să lase diverse persoane să introducă în ţară diferite cantităţi de ţigări de contrabandă. Pentru un transport mai mare, agenţii ar fi cerut 42.000 de euro, însă acesta nu a mai fost efectuat. Poliţiştii de frontieră vizaţi au fost monitorizaţi timp de mai multe luni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE