Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deputatul Cătălin Rădulescu, suspendat şase luni din PSD

Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu a spus, într-un interviu pentru „Adevărul", că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: "De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?".

Mai mult, el a spus şi că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: "Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat." Pe 20 martie, deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu anunţase că se autosuspendă din partid până la clarificarea anchetelor ce îl privesc. Reamintim că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a rămas fără cele două arme pe care le deţine, a fost amendat cu 2.500 de lei, iar permisele de portarmă i-au fost anulate. Poliţiştii au constatat că pistolul-mitralieră pe care îl deţinea, în stare de funcţionare, dar fără muniţie, nu avea dispozitiv de siguranţă.

Şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a autosesizat după interviul acordat cotidianului Adevărul de către deputatul PSD Cătălin Rădulescu şi face cercetări pentru tulburarea liniştii publice. Deocamdată, cercetarea este "in rem". Pe rolul Parchetului mai sunt trei sesizări privindu-l pe deputatul Rădulescu, legat de regimul armelor şi muniţiilor. Deputatul Cătălin Rădulescu a fost condamnat, în decembrie 2016, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE