Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deputat de Vaslui, despre Andreea Cosma: ''A paradit-o Portocala sau nu?''

Postat la: 21.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La o zi dupa ce a facut aluzii sexuale in Camera Deputatilor, la adresa Ralucai Turcan, deputatul PMP Corneliu Bichinet recidiveaza. Intr-un discurs de la tribuna parlamentului, deputatul de Vaslui a facut o referire obscena la adresa deputatei Andreea Cosma.

Facand referire la Mircea Negulescu, pe care l-a numit "barbat prost", Bichinet si-a exprimat curiozitatea daca fostul procuror DNA, zis "Portocala", a "paradit-o" sau nu pe deputata PSD Andreea Cosma, cea care a fost victima hartuirii sexuale din partea lui Negulescu. "Domnule, despre colega noastra de aici, de la PSD, care a devenit vedeta nationala. Cosma. Este cumva aici? Ca vreau sa stim, pana la urma, am o nedumerire, nu masculina, nu de ordin freudian, pana la urma, acel pacatos Portocala, care s-a dovedit si un barbat foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o?", a afirmat Bichinet.

Andreea Cosma ameninta cu noi inregistrari! Ce a declarat la sediul IGPR Discursul lui Bichinet a starnit initial rasete in plen, insa ulterior mai multi deputati, printre care Ovidiu Gant (FDGR), Pavel Popescu (PNL) si Oana Bizgan, si-au exprimat revolta fata de discursul deputatului PMP. "Eu sunt capabil sa-mi prezint scuze cand gresesc. Sa nu aveti toti televizor si sa vedeti ca domnul procuror Portocala spune ca are o singura bucurie, paraditul la cetateni? Daca s-a inteles altfel, imi prezint scuze domnisoarelor, doamnelor si domnilor", a afirmat Bichinet, dupa ce a fost provocat de presedintele Comisiei pentru egalitate de sanse sa-si ceara scuze.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE