Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Departamentul de Stat al SUA recunoaşte rolul vital al Regelui Mihai în Al Doilea Război Mondial

Postat la: 14.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Heather Nauert, a transmis, joi, condoleanţe românilor la moartea Majestăţii Sale Mihai I, afirmând că regele a avut un rol „vital" în cel de-al Doilea Război Mondial, pentru care a primit din partea SUA Legiunea de Merit.

„Transmitem sincerele noastre condoleanţe românilor la moartea Majestăţii Sale Mihai I. Rolul său vital în cel de-al Doilea Război Mondial, care i-a adus Legiunea de Merit, şi dăruirea sa pentru poporul român vor dăinui permanent", a declarat purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Heather Nauert, citată de Ambasada SUA la Bucureşti. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai a fost adus miercuri, la ora 11 , în ţară, fiind transferat la Castelul Peleş. Timp de trei zile, românii care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face la Palatul Regal din Capitală, slujba de înmormântare urmând să aibă loc la Curtea de Argeş.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE