Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Demisia lui Eugen Davidoiu nu rezolva problema de la TAROM

Postat la: 21.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In urma scandalului survenit la Guvern intre Premierul Mihai Tudose si Ministrul Transporturilor Razvan Cuc, directorul TAROM Eugen Davidoiu, acuzat ca a contribuit la o paguba a companiei de 104 milioane lei si-a dat demisia.

Davidoiu s-a aparat ca pierderile au fost facute in ultimii 10 ani de catre companie si ca TAROM ar fi urmat sa iasa pe profit dupa achizitionarea celor 2 aeronave de la inceputul acestei veri. Demisia lui Davidoiu nu va rezolva insa problemele companiei intrucat la cererea lui Razvan Cuc, cel care a initiat si procedura de cumparare in leasing pentru cele 2 avioane mentionate, urmeaza sa fie achizitionate alte 3 aeronave conform anuntului care este in continuare pe site. Specificatiile tehnice din anunt sunt "cu dedicatie" pentru Boeing 777, pe care Ministrul Transporturilor a dat indicatii sa fie cumparate second hand de la Singapore Airlines prin aceeasi firma de leasing folosita anterior. Specialistii consultati spun ca TAROM nu ar avea nevoie de avioane Boeing 777 cu care se poate zbura direct Bucuresti-Miami sau Bucuresti-New York si care necesita un numar mare de pasageri la bord pentru a fi profitabile ci ar trebui aeronave mai usoare cu numar mai mic de pasageri ca sa fie eficiente.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE