Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Declarație șocantă de la guvern. Spitalul Metropolitan se va realiza în maxim 20 de ani

Postat la: 22.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Spitalul Metropolitan din Capitală are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, la finalul ședinței de Guvern de miercuri.

Întrebat dacă a spus corect "termenul de 20 de ani", Nelu Barbu a răspuns că "așa am înțeles din actul normativ". Proiectul de OUG s-a aflat pe ordinea suplimentară a ședinței de Guvern.

Declarația a fost făcută în contextul în care Executivul a aprobat miercuri, prin Ordonanța de Urgență, transferul unui teren aflat în nordul Bucureștiului, din domeniul public al statului și administrarea Societății Publice de Televiziune în domeniul public al Municipiului București pentru realizarea Spitalului Metropolitan.

Acest transfer este realizat în urmă insistențelor Primăriei Capitalei.

"Acel teren necesar construirii Spitalului Metropolitan are o suprafața de peste 47.000 de metri pătrați, este situat în șoseaua Pipera din sectorul 2 și trece din domeniul public al statului și administrarea Societății Române de Televiziune în domeniul public al Municipiului București, iar termenul de realizare a investiției este de maximum 20 de ani", a spus Nelu Barbu, potrivit Hotnews.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a insistat pentru realizarea acestui transfer de teren, susținând că este necesară construirea spitalului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE