Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Decizie definitivă în cazul lui Nicuşor Constantinescu. Baronul de Constanţa a cerut să fie liberat condiţionat

Postat la: 18.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judecătorii de la Tribunalul Constanţa au respins cererea de liberare condiţionată formulată de Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Iniţial, cererea a fost respinsă pe 23 ianuarie de câtre judecătorii de la Judecătoria Medgidia, astăzi fiind dată sentinţa definitivă după judecarea contestaţiei formulate de către condamnat.

Nicuşor Constantinescu execută o pedeapsă de 5 ani de închisoare, fiind condamnat în dosarul centrului Militar Zonal. De asemenea, baronul de Constanţa a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare şi în dosarul retrocedărilor, dosar în care Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a fost condamnat la 9 ani de închisoare.

Nicuşor Constantinescu, închis la Penitenciarul Poarta Albă, poate formula o nouă cerere de liberare condiţionată peste cinci luni.

Un alt dosar, în care Nicuşor Constantinescu a fost condamnat în prima instanţă la 8 ani de închisoare cu executare, este pe rolul Curţii de Apel Constanţa. Fostul şef al CJ Constanţa este acuzat de abuz în serviciu, constituire a unui grup infracţional organizat şi conflict de interese (9 infracţiuni, din care 5 în formă continuată).

Alături de baronul local, în dosar este inculpat şi consilierul său de la acea vreme Cristian Bogdan Zgabercea, condamnat şi el în prima instanţă la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE