Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Decizie aberantă a Gabrielei Firea: Poliția Locală a ocupat parcarea Universității din București

Postat la: 30.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In loc sa mareasca numarul locurilor de parcare, Primaria Municipiului Bucuresti, condusa de catre Gabriela Firea, a gasit o solute inedita, dar aberanta, de a bloca central Capitalei.

De câteva luni, toate locurile de parcare din fața Facultății de Filologie a Universitatii din București au fost cedate de Primăria Capitalei catre Poliția Locala București. De ce? Pentru că una dintre direcțiile Poliției Locale București, cea de control, s-a mutat in zona de langa Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu și Universitatea din Bucuresti.

Ca atare, la ora actuala, zeci de Loganuri albe ale polițiștilor locali se odihnesc în fața Facultății de Filosofie, ca la expoziție auto, păzite, zilnic, de doi polițiști comunitari plătiți din banii primăriei pentru a alunga alți doritori de o parcare în zonă. Practic, intrarea in aceasta facultate este monitorizata si strajuita non stop de masinilor fostilor gardieni publici, facuti peste noapte, politisti comunitari, si astfel profesorii sau orice sofer si-au luat adio de la aceasta parcare pentru care primaria incasa bani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE