ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




De miercuri vremea se schimba, urmeaza ploi intense si vijelii

Postat la: 06.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vremea se schimba, dupa trei zile cu temperaturi de vara, se asteaptă ploi si vijelii in aproape toata tara, de miercuri seara pana joi seara, potrivit unei informari meteorologice.

Astfel, incepand cu ora 21.00, miercuri seara, pana joi seara la aceeasi ora, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, noaptea, in special in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Oltenia si in cea mai mare parte a Moldovei, precum si in zonele montane, iar pe parcursul zilei de joi, cu precadere in Transilvania, Muntenia, Dobrogea, Moldova si local in Oltenia, se arata intr-un comunicat al Administratiei Nationale de Meteorologie.

De asemenea, ANM mai transmite ca instabilitatea atmosferica se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie si, pe arii restranse, caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp si izolat 30-40 l/mp.

In schimb, miercuri sunt asteptate temperaturi de peste 30, chiar 32 de grade Celsius in sudul si estul tarii, la ora 12.00 termometrele indicand deja 28 de grade in sud-vestul extrem si 23 de grade in Bucuresti.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE