Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deţinutul condamnat pentru omor, evadat de la Penitenciarul Rahova, a fost prins!

Postat la: 08.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deţinutul care a evadat aseară de la Penitenciarul Rahova a fost prins în această după amiază într-o comună din judeţul Vrancea. Bogdan Iftimie fugise la o mătuşă care locuieşte în comuna Vulturu din judeţul Vrancea. Imediat cum l-a văzut, femeia a sunat la poliţie. Tânărul nu a opus rezistenţă atunci când poliţiştii l-au încătuşat, iar acum se află la Penitenciarul Focşani.

„În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces- posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului București Rahova, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General de Poliţie, I.P.J Ilfov, D.G. Jandarmi a Municipiului București, I.G.al Poliției de Frontieră. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului", se arată într-un comunicat de presă al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE