Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce n-a venit Kovesi la sedinta CSM cu Iohannis. Ce spun sursele

Postat la: 06.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Codruta Kovesi trebuia sa fie prezenta la sedin ta CSM de astazi alaturi de Klaus Iohannis, o intrunire importanta, prezidata de seful statului, in care se alege conducerea consiliului.

Laura Codruta Kovesi n-a fost prezenta, fapt care a socat. Mai ales ca la o asemenea sedinta la care era invitata in prezidiu alaturi de Iohannis nu avea cum sa lipseasca, fiind considerata o impolitete crasa. Kovesi lipseste la doua zile dupa amplele dezvaluiri ale fugarului Sebastian Ghita, care a acuzat-o de colaborare cu SRI, cu Florian Coldea, dar mai ales la o zi dupa ce Traian Băsescu i-a cerut arestarea, alaturi de prim-adjunctul Serviciului Român de Informatii, dupa ce acelasi Sebastian Ghita a afirmat ca Victor Ponta a fost santajat de cei doia pentru a o numi pe Kovesi procuror general la CSM. Surse ale Ziuanews spun ca Iohannis ar fi intentionat sa deschida acest subiect in CSM, iar Kovesi nu s-a prezentat, dand vina pe vremea rea, ca sa evite o confrunatre cu seful statului in direct.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE