Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce medicii nu pun niciodata lapte in cafea? Motivul e destul de surprinzator

Postat la: 27.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cafeaua este prietena care ne da energie sa pornim la drum in fiecare dimineata. Multe persoane, pentru a face acest energizant natural mai savuros adauga lapte si indulcitori. Medicii sustin ca acest obicei este unul prost, iar argumentele lor sunt surprinzatoare.

Laptele adaugat in cafea "dilueaza" antioxidantii pe care licoarea ii pastreaza imediat dupa fierbere. Cafeaua neagra, de pilda, trebuie consumata amara, fara miere, zahar sau lapte deoarece corpul va beneficia de antioxidantii pe care aceasta ii contine, benefici pentru o serie de probleme de sanatate. Mai mult, daca suntem la dieta, medicii nutritionisti recomanda renuntarea la lapte, zahar sau frisca adaugate in cafea.

Beneficii pe care le are cafeaua

1. Energizeaza si sporeste atentia
Asa cum va spuneam si mai sus cofeina, parte componenta a cafelei, ajuta corpul sa se „trezeasca" mai exact stimuleaza atentia si timpul de reactie, iar in combinatie cu zaharul te energizeaza si iti ofera o stare de bine pe tot parcusul zilei.

2. Previne diabetul si bolile cardiovasculare
In urma unor studii s-a constatat ca acidul calorgenic si cofeina din cafea stopeaza debutul diabetului de tip 1 si 2. De asemenea licoarea ajuta si ficatul, iar antioxidanti previn distrugerea celulelor si protejeaza inima.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE