Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Constantin a blocat conturile bancare ale ALDE

Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După depunerea în instanță a contestației cu privire la decizia conducerii partidului de a convoca Congresul în luna aprilie, copreședintele ALDE a trimis o informare și la bancă, care a decis ca, până la soluționarea în justiție a litigiului, să blocheze contul formațiunii, au declarat surse din ALDE.

Situația blocării finanțelor ALDE a pornit de la contestarea de către copreședintele Daniel Constantin, la Tribunalul Bucureşti, a deciziei Delegaţiei Permanente a ALDE de organizare a Congresului în luna aprilie. Potrivit surselor ALDE, o dată cu depunerea în justiție a contestației, Constantin a transmis o notificare băncii unde se află contul de cheltuieli al ALDE, în care a arătat că în acest moment există un litigiu, care urmează să fie tranșat în justiție. Reprezentanţii unităţii financiare au decis că până la clarificarea situaţiei privind sumele nu vor putea fi accesate de nimeni din partid.

Tribunalul București va judeca săptămâna viitoare termenul pe fond la contestaţia depusă de Daniel Constantin împotriva deciziei Delegaţiei Permenanete. Tot săptămâna viitoare, magistraţii vor decide dacă vor da sau nu o ordonanţă de suspendare a hotărârii de organizare a Congresului. ALDE a decis, la sfârșitul lunii martie, să îi retragă sprijinul politic lui Daniel Constantin, care era ministru al mediului și vicepremier, în Executivul Grindeanu. În locul lui, ALDE a propus-o la ministerul Mediului și ca vicepremier pe Grațiela Gavrilescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE