Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Voiculescu se simte bine după operaţia de 10 ore facuta ca sa-i prelungeasca viata

Postat la: 28.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dan Voiculescu (71 de ani) a anunţat sâmbătă pe blogul său că a fost supus unei operaţii complicate şi nu a ezitat să-i răspundă fostului preşedinte Traian Băsescu, care s-a întrebat dacă omului de afaceri i-a trecut obsesia pentru el. Patronul staţiilor tv din Băneasa susţine că nu i-a trecut, fapt sugerat şi prin titlul postării, "Băsescu are dreptate".

"Acum mă simt bine şi sper că această operaţie să-mi prelungească viaţa astfel încât să mai pot construi. Am planuri îndrăzneţe pe care le voi putea duce la îndeplinire numai cu sprijinul familiei, al oamenilor maturi din această ţară şi cu speranţa că niciodată nu este prea târziu pentru a face bine şi pentru a iubi. Le mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis gânduri bune în această perioadă", a notat el.

Dan Voiculescu a fost internat la data de 14 iulie 2017, când se afla încă în arest, sub pază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmând ca atunci să fie supus unei intervenţii chirurgicale pentru că suferire o ocluzie intestinală. Voiculescu a fost condamnat în august 2014 la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare şi în cazul căruia instanţa a dispus eliberarea condiţionată după trei ani petrecuţi în detenţie (n.r. la 18 iulie 2017). Omul de afaceri Dan Voiculescu a ajuns de urgenţă la spital săptămâna trecută, potrivit unor surse apropiate acestuia. Voiculescu a fost supus mai multor investigaţii medicale şi medicii au decis să intervină chirurgical.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE