Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Cristian Popescu, dupa mesajul lui Orban: "Dăncilă este cel mai cultivat și inteligent membru al PSD, de aceea au și propus-o prim-ministru!"

Postat la: 24.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liberalul Dan Cristian Popescu a postat pe pagina sa de Facebook un text care a starnit multe reactii, referitor la cele declarate de Ludovic Orban despre Viorica Dancila:

"Un mesaj pentru membrii PSD supărați după declarațiile domnului Ludovic Orban: Doamna Dăncilă este cel mai cultivat și inteligent membru al PSD, de aceea au și propus-o prim-ministru! ???? Share dacă ești de acord!"Ludovic Orban, atac violent la adresa Vioricăi Dăncilă: „Tăntica incultă, analfabetă, dar tot mai tupeistă şi mai obraznică!

Ludovic Orban a postat cu doua zile in urma pe Facebook urmatorul text: „În ziua aniversării Revoluţiei Române, în ziua preluării simbolice a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, în seara practic a ultimei zile de lucru din acest an când puţini sunt aceia care pot să reacţioneze, tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti, şi aşa suferindă după loviturile anterioare încasate de la pleiada de nechemaţi rătăciţi pe la butoanele guvernului şi ministerelor. De astăzi nu vă mai acord nicio circumstanţă, duduie. Prostia afişată a fost doar o aparenţă. În realitate, astăzi am înţeles că nu sunteţi aşa de lipsită de inteligenţă cum aţi mimat foarte bine până acum. Dar mult, mult mai rea decât aţi vrut să păreţi până acum. Şi chiar dacă nu înţelegeţi chiar tot ce faceţi, ticăloşiile le înţelegeţi foarte bine. Şi le faceţi nu din frică, ci din convingere".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE