Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Andronic confirma dezvaluirile lui Sebastian Ghita despre Florian Coldea

Postat la: 12.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Ghita a dezvaluit ca a fost de mai multe ori cu Florian Coldea, adjunctul sefului SRI, in vacante alaturi de familiile lor. La revenirea dintr-o astfel de vacanta, cei doi s-au intalnit, fara sa vrea, cu patronul EVZ, Dan Andronic, pe aeroportul din Istanbul. Au calatorit impreuna la Bucuresti.

Andronic confirma dezvaluirile lui Ghita si declara ca nu vrea sa ofere mai multe informatii pentru ca este o ancheta in acest caz. El a anuntat ca daca va fi chemat sa dea mai multe detalii la Parchetul General, institutia ce a deschis ancheta, o va face.

"Intr-adevar, m-am intalnit cu Sebastian Ghita si cu Florian Coldea pe aeroportul din Istanbul. Am urcat in acelasi avion. Nu am vorbit cu el. Florian Coldea nu a fost cu sotia. Nu vreau sa dau mai multe detalii pentru ca e o ancheta a Parchetului si a SRI. Daca voi fi chemat, voi da mai multe detalii. Nu-mi aduc aminte daca i-am spus lui Traian Basescu si daca mi-as aduce aminte nu v-as spune.", a spus Dan Andronic, patronul EVZ.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE