Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CV-ul lui Mihai Tudose, contrazis de Academia Națională de Informații

Postat la: 28.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CV-ul lui Mihai Tudose, contrazis de Academia Națională de Informații la doar o zi după ce acesta a fost desemnat premier al României.

Biroul de Presă al Academiei Naționale de Informații a SRI comunică, într-un răspuns oficial, că Mihai Tudose "nu a fost încadrat și nu a predat niciodată" în cadrul instituției. Mai exact, acest ar fi câștigat postul, însă nu a predat niciodată în cadrul Academiei. Anunțul vine în contextul în care Mihai Tudose, noul premier al României, a scris în CV-ul său că este, la bază, jurist dar și doctor în domeniul Ştiinţe Militare şi Informaţii, la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul", Serviciul Român de Informaţii, în 2007. Acesta susține că a urmat cursurile Colegiului Superior de Securitate Naţională, Serviciul Român de Informaţii, în 2007 și a obţinut un master în Politici Economice Europene la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

Mihai Tudose și-a făcut doctoratul cu Gheorghe Onişoru, și a semnat o cerere de renunţare la doctorat alături de alţi opt demnitari care îşi făcuseră tezele cu Oprea. Centrul Român pentru Jurnalism de Investigaţie (CRJI) l-a acuzat de faptul că lucrarea de doctorat, „Infrastructura critică - model şi strategie managerială", al cărei coordonator a fost fostul ministru Gabriel Oprea și pe baza căruia a devenit cadru didactic la Academia Natională de Informaţii "Mihai Viteazul" a SRI, nu este originală.

Mihai Tudose: "E corect ce spune Academia. Am luat titlul în vara lui 2014, iar materia era pentru 2015. Între timp am intrat în guvern în decembrie 2014 și nu am mai mers să predau fiindcă am considerat că nu le pot face pe ambele în același timp. Nu aveam timpul fizic necesar. Tocmai de aceea nu se regăsește la venituri nici un leu de acolo și nici un contract de muncă. Tot conform uzanțelor universitare, dacă nu te prezinți la post după ce începe semestrul se disponibilizează postul. Sunt acuzat că nu am vrut să fac două lucruri prost. Nu m-am dus să am o sursa de venituri suplimentară rămânând dedicat muncii de la minister", a declarat prim-ministrul desemnat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE