Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cutremure neobişnuite în România. Patru seisme, în doar câteva ore

Postat la: 21.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patru cutremure neobişnuite s-au produs, ieri, în Buzău, în decurs de zece ore, în zona seismică Vrancea. Toate seismenele au fost de suprafaţă şi au avut magnitudini cuprinse între 2 și 2,2 grade pe Richter.

Potrivit INFP, primul cutremur s-a produs la ora 10:28, la numai 21 de kilometri adâncime şi a avut magnitudinea 2,1 grade pe scara Richter. Patru ore mai târziu, la 14:51, a avut loc un seism aproape identic: la adâncimea de 21 de kilometri şi a avut 2,2 grade pe Richter.

La ora 17.24, s-a inregistrat tot în Buzău alt cutremur de 2 grade, dar la adancimea de 23 kilometri.Seria seismelor de ieri s-a încheiat la ora 20:43 cu un cutremur tot de 2 pe Richter, la 25 de kilometri adâncime, anunţă INFP. Cutremurul s-a produs in apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (33km), Buzău (46km), Râmnicu Sărat (54km), Mizil (55km) şi Covasna (55km).

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut magnitudinea 4,6 şi s-a produs miercuri, 14 martie, la prânz, tor în zona seismică Vrancea. Seismul a fost resimţit şi la Bucureşti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE