Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cutremur, în această dimineață, în județul Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 126,3 kilometri

Postat la: 15.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cutremur în zona Vrancea, pe 15 noiembrie. Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 pe scara Richter s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la ora locală 1:11, potrivit Institutului Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul s-a produs la o adâncime de 126,3 kilometri, în apropierea următoarelor orașe: Odobești (43 kilometri), Panciu (49 kilometri), Nehoiu ( 51 kilometri), Râmnicu Sărat (51 kilometri) și Onești (55 kilometri). În luna noiembrie, în România au avut loc 12 cutremure în zona seismică Vrancea și în zona Transilvaniei, cu magnitudini cuprinse între 2 și 3,4 grade pe Richter. Seismul de 3,4 grade s-a produs marți dimineața, la ora locală 8:24 în județul Buzău și la o adâncime de 131,7 kilometri, amintește Agerpres.

Luna trecută, în România s-au produs 6 cutremure de peste 3 grade pe Richter, două dintre acestea având magnitudinea de 4,2 grade pe Richter. Primul cutremur s-a produs în data de 8 octombrie în județul Vrancea, la o adâncime de 132,2 kilometri, iar cel de-al doilea pe 28 octombrie, în județul Buzău, la adâncimea de 113,6 kilometri. Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE