Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUTREMUR devastator in Romania?! Profetie infricosatoare "Vor fi sute de morti!"

Postat la: 12.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In luna iulie mai multe cutremure au avut loc in Romania. Cea mai mare parte a avut loc in zona vrancea si judetul Buzau, unde s-au produs zece seisme pana acum.

Dupa ce Maria Gheorghiu a prevestit ca tara noastra va fi cuprinsa de inundatii care vor distruge tot in cale, dar si de un razboi ingrozitor, un alt prezicator a dat vesti sumbre. Clarvazatorul Istrate spune ca un cutremur teribil va avea loc in Romania. Seismul va fi destul de mare si va afecta mai multe orase, crede el. „Din acest moment, oricând poate avea loc un mare cutremur în ţara noastră. E vorba de un seism de 7,5 de grade pe scara Richter. Cutremurul poate avea loc de azi până la sfârşitul lumii. Datele problematice sunt 15, 24, 26. Cutremurul se va resimţi în Bucureşti cam de 7,7-8 grade. Vor fi sute de morţi, iar Bârladul şi Chişinăul vor fi la pământ. Mesajele pe care le primesc sunt bătute în cuie. Ce s-a întâmplat la Colectiv în octombrie în 2015 eu am scris în luna ianuarie a acelui an", a declarat Istrate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE