Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Curtea Supremă a decis că zoofilia este legală în Canada

Postat la: 24.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistrații Curtii Supreme din Canada consideră că actele sexuale cu animale sunt legale în Canada atât timp cât nu are loc o penetrare. Hotărârea magistraţilor canadieni a venit în urma cazului unui bărbat din Columbia Britanică, cea mai vestică provincie a Canadei, condamnat pentru 13 fapte de agresiune sexuală asupra fiicelor sale vitrege, inclusiv una care implica un animal.

Bărbatul, identificat doar după iniţialele numelui, DLW, a fost achitat însă de acuzaţia de zoofilie în urma deciziei Curţii Supreme.. Avocaţii lui DLW au susţinut că, din punct de vedere juridic, potrivit codului penal canadian în vigoare, zoofilia este legată de sodomizarea unui animal. Termenul care indică fapta penală legată de sexul cu animale fost folosit pentru prima dată în codul penal canadian din 1955, dar nu a fost niciodată definit pentru a include toate tipurile de acte sexuale cu animale, singura referire la actul sexual cu un animal fiind definită în codul penal din 1892, la categoria sodomie. „Deşi zoofilia a fost adesea inclusă în categoria actelor precum sodomia, penetrarea este esenţa - actul definitoriu - al faptei penale" au decis judecătorii, care au hotărât, cu o majoritate de 7 la 1, că actul sexual cu un animal poate fi pedepsit, potrivit legilor în vigoare, doar dacă prespune penetrare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE