Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum va fi vremea în următoarele zile? Prognoza meteo

Postat la: 09.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Joi, vremea va fi în general închisă şi se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. În Dobrogea vor fi mai ales ploi, iar în sudul şi estul Munteniei, precum şi în sudul Moldovei vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza apariţia poleiului.

În celelalte regiuni va ninge şi va continua să se depună strat nou de zăpadă, mai consistent în Moldova, însă trecător va fi şi ninsoare umedă sau lapoviţă. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi pe arii restrânse 10 l/mp în sud şi est. Vântul va avea temporar intensificări în jumătatea de est a teritoriului şi la munte, cu viteze mai mari, pe crestele montane şi în Moldova viscolind ninsoarea, dar şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 şi 7 grade.

Vremea în București

În Capitală, pe parcursul zilei, vremea va fi în general închisă, cu precipitaţii mai ales spre seară. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, posibil lapoviță sau ploaie. Maxima se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi în general închisă şi temporar va ninge pe arii extinse. Ninsorile vor fi mai frecvente şi în general mai intense pe parcursul nopţii în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, unde local se vor acumula 10...15 l/mp şi se va depune strat nou de zăpadă mai consistent. Vântul va avea temporar intensificări, cu viteze mai mari, rafale în medie de 60...65 km/h, pe crește unde va viscoli ninsoarea şi spulbera zãpada

Vremea vineri și sâmbătă

Vineri, o vreme mai rece decât în mod obișnuit la această dată. În cursul zilei va ninge, în general slab, local în sud, centru și est și pe arii restrânse în rest. Vântul va avea intensificări în zonele montane, dar local și în restul ţării, mai ales în regiunile extracarpatice, astfel că ninsoarea va fi viscolită iar zăpada spulberată. Temperaturile maxime se vor încadra între -8...-7 grade în nordul Moldovei și 2 grade la Tîrgoviște și Constanța.

În capitală, trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă. Dimineața, -3...-1 grad și la amiază, în jur de 1 grad.

Sâmbătă, vremea va fi rece, geroasă dimineața în nord-est și izolat în centru. În regiunile intracarpatice și la munte, local și temporar va ninge slab. În restul ţării, cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-est, unde doar pe spații mici, trecător se vor semnala ninsori slabe sau fulguieli. Vântul va avea intensificări la munte cu viteze mai mari pe crește unde va spulberă zăpada și viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade la Miercurea Ciuc și 1-2 grade pe litoral.

În Bucureşti, vremea va fi rece. -7...-5 grade dimineața și în jur de -2 grade la amiază.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE