Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum va fi vremea marți și miercuri în întreaga țară

Postat la: 26.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vremea se menține caldă atât în a doua zi de Crăciun, cât și miercuri. Temperaturile maxime vor atinge chiar și 14 grade Celsius.

VREMEA MARȚI

Marți, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal la această dată, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade la Miercurea Ciuc si Cluj și 14 grade la Tirgoviste. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, însă dimineața pe arii restrânse vor fi nori joși sau ceață, în special în regiunile extracarpatice. Vântul va avea unele intensificări la munte, cu precădere pe crestele Carpaților Orientali.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. In jur de 0 grade dimineata si 11...12 grade la amiaza. Cerul va fi variabil spre senin, dar cu nori joși sau ceață la începutul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic nu va avea diferente semnificative față de marti. Asadar, tot vreme calda, cu maxime între 4 grade in estul Transilvaniei și 14 grade la Resita. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea nord-vestică a țării la începutul zilei, unde izolat va ploua slab. Vântul va avea unele intensificări în regiunile vestice și la munte. Dimineața, cu precădere în sud și est, local va fi ceață.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă și tot deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. -2...0 grade dimineata si 12...13 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, dar dimineața vor fi nori josi sau ceață.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE