Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum va fi vremea in saptamana 23 - 29 aprilie 2018

Postat la: 23.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vremea in saptamana 23 - 29 aprilie se anunta una destul de interesanta mai ales pentru locuitorii din sudul tarii. Se poate spune ca vine vara.

BUCURESTI: Cu exceptia zilelor de marti si sambata, 24 aprilie, respectiv 28 aprilie, cand va ploua, toata saptamana va fi frumoasa. Vor fi temperaturi cuprinse intre 26 si 28-29 grade (maximele zilelor). Minimele vor fi in jur de 10-12 grade in timpul noptii.

MUNTENIA: In aceasta regiune se va simti vara cu razele ei solare care vor incalzi puternic orasele din sudul Romaniei. La Giurgiu si Alexandria se vor inregistra temperaturi de pana la 29 grade. Vinerea ploua.

OLTENIA: Si oltenii au parte de o vreme extraordinara, insa aici temperaturile vor fi mai mici cu 2 grade fata de Muntenia si Bucuresti. Vor fi maxime de 27 grade Celsius.

BANAT: In aceasta zona norii vor fi ceva mai rebeli si mai curajosi. Marti, vineri si sambata vor fi trei zile ploioase, dar cu temperatura placuta. Maximele saptamanii la Timisoara, conform actualizarilor de ultima ora de la ANM, vor fi de 25-26 grade.

MARAMURES SI SATU MARE: Locuitorii din nord-vestul Romaniei se vor bucura si ei de o vreme extrem de placuta. Va fi o primavara cu briza de vara, chiar daca si aici marti si vineri norii vor sa se descarce de apa.

TRANSILVANIA: Maxima saptamanii va fi atinsa la Cluj si va fi de 26 grade (miercuri). Sunt si aici sanse de ploaie, insa vor fi ploi scurte de vara.

MOLDOVA: In nordul Moldovei vor fi maxime de 25-26 grade, iar in sud de 28 pana la 29 grade. Cel mai cald va fi la Galati. Nu sunt sanse de ploaie.

DOBROGEA: Cel mai frig va fi in aceasta zona. Frig e mult spus, insa fata de temperaturi precum 28 sau 29 de grade, cele din Dobrogea vor fi mai mici cu 10 pana la 11 grade Celsius. Maximele saptamanii nu vor depasi 19-20 grade. Nu ploua.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE