Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum va fi vremea de Revelion şi în primele zile din 2019

Postat la: 29.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cele mai ridicate temeperaturi negative, la trecerea dintre ani, vor fi înregistrate pe litoral, acolo unde se vor înregistra valori pozitive de 0-1 grade Celsius. Sunt aşteptate ninsori la munte, aşa că cei care petrec Revelionul în staţiunile montane se vor bucura de un nou strat de zăpadă.

„La trecerea dintre ani, ne așteptăm să înregistrăm ninsori predominant la munte, e adevărat ninsori slabe, nu excludem Transilvania și Maramureș, nordul Moldovei, în rest precipitații slabe mixte. Nu excludem ca și la București să avem fulguieli slabe. Pentru prima zi a anului, vorbim de o vreme în general apropiată de normalul climatologic al primelor zile. După care, așa cum arată datele, o masă de aer mai rece din 4-5-6 ianuarie în care să avem maxime negative în bună parte din țară, exceptând partea de sud, est și ușor în sudul Moldovei, unde or să fie maxime undeva la 2-4 grade Celsius. În rest maxime -7 până la 0 grade Celsius", a precizat directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), la Digi 24 . Atenție, însă, urmează o iarnă grea în 2019. La sfârșitul lunii decembrie și începutul lunii ianuarie ne așteaptă ger, viscol și ninsoare!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE