Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum va fi vremea de Florii si cum va fi de Paste

Postat la: 09.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie vremea de Florii va fi frumoasă şi caldă in marea parte a teritoriului României cu temperaturi maxime între 14 şi 22 de grade şi posibil ploi trecătoare în estul şi sud-estul ţării.

În Oltenia si Banat, ziua temperaturile vor urca, de duminică, la 17-21 de grade ziua şi 5-9 grade noaptea. In Translvania, temperaturi de 14-16 grade ziua si 7-9 grade noaptea. In Muntenia si Moldova vor fi temperaturi mai mari de 19-22 grade ziua si 8-9 grade noaptea. La munte, temperaturile vor fi mai coborate, maxima ajungand in cursul zilei la valori de 10-11 grade, iar noaptea intre 0-1 grad.

In cursul saptamanii viitoare vremea se mentine la aceleasi valori de temperatura, dar spre week-end se va semnala o usoara urcare a valorii termometrelor, astfel ca in duminica de Pasti vor fi inregistrare 19-23 grade pe cuprinsul tarii, cu cer senin si in unele zone de deal si de munte cu averse trecatoare de ploaie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE