Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum sa slabesti pana la sarbatori. Mihaela Bilic recomanda o dieta pana la Sarbatorile de Iarna

Postat la: 19.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dieta Mihaela Bilic. In prag de Sarbatori, ne facem deja planuri pentru noaptea dintre ani, in care vrem sa aratam cat mai bine. Pentru asta, nutritionistul Mihaela Bilic le face o bucurie tuturor celor care vor sa slabeasca sanatos. A oferit o dieta "pentru o silueta fabuloasa".

"Va dau o dieta. Mereu am zis ca nu fac diete, ca nu impun eu oamenilor cure de slabire cu liste de alimente permise si interzise, cu program de mese rigid, mancare cantarita si numarat de calorii. Cu toate astea mai mereu sunt rugata: "nu-mi faceti si mie o dieta?" Bineinteles, de la caz la caz mi se cer numarul de kilograme de care trebuie scapat sau ingredientul la care nu poate fi renuntat... cea mai amuzanta dintre cerinte a fost dieta cu bere, mult mai solicitata decat credeti.

Dieta Mihaela Bilic. Silueta fabuloasa, inainte de Sarbatori. Ani de zile am refuzat sa dau sugestii despre ce trebuie sa mananci ca sa slabesti, desi trebuie sa recunosc ca in materie de nutritie exista "retete" care functioneaza la toata lumea, nu e nevoie de cine stie ce personalizare. Haideti sa fim sinceri, toata lumea slabeste daca renunta la zahar, fructe, fainoase- adica la carbohidrati. Insa daca vrei o reala detasare de pofte si gandul la mancare, daca vrei schimbarea metabolismului si un regim care sa dea cu adevarat un "restart" corpului tau, atunci eu cred ca trebuie renuntat si la carne si la branza.

Dieta Mihaela Bilic. Silueta fabuloasa, inainte de Sarbatori. Tot vine Postul Craciunului, asa ca m-am razgandit in legatura cu dietele si va propun, confidential si in secret, o cura de slabire care functioneaza garantat si va da posibilitatea sa fiti in forma maxima de Sarbatori! Fiti pe faza, ocazie ca asta nu stiu cand o sa se mai iveasca", spune Mihaela Bilic.

Cura de slabire/detoxifiere/schimbare metabolism si eliminare dependenta de mancare:

- principiu - 2 mese/zi compuse din legume, produse lactate, oua si peste/fructe de mare; totul gatit la abur, la cuptor, sau la gratar, cu maxim 1 lingura de ulei/zi.

- permise la liber - apa, ceai si cafea, limonada indulcite cu indulcitori, bauturi racoritoare cu indulcitori (tip Zero/Max).

- exceptie - se pot folosi 1-2 linguri de parmezan/branza rasa pe post de condiment, in loc de ulei.

• Dimineata - ceai sau cafea (pot fi cu lapte)
• Pranz - 1 iaurt/branza proaspata/cottage cheese (perle de branza) cu legume crude SAU un castron de ciorba de orice fel
• Seara - peste de orice fel (inclusiv conserva) cu legume gatite/salata SAU un castron de ciorba de orice fel

Atentie: leguminoase de tip fasole boabe, linte, mazare, naut/humus maxim de 2 ori/ saptamana.

• La nevoie si in caz de foame se pot adauga suplimentar la pranz 1-2 oua fierte/omleta
Nu conteaza orele de masa, important e sa nu fie mai mult de 2/zi.
Nu conteaza cat de mare e portia de peste.

Conteaza ca regimul sa fie tinut minim 3 saptamani (ideal ar fi 3 luni), doar atunci se da un "restart" cu adevarat intregului organism.

"Dieta Mihaela Bilic. Silueta fabuloasa, inainte de Sarbatori. Si ca sa terminam intr-un ton optimist, pana inventez dieta cu bere, va spun ca o data/saptamana e voie sa va faceti de cap cu un pahar de alcool (vinul e ideal), carne in loc de peste si o portie de cartofi, cat sa nu uitati gustul carbohidratilor. Promit ca "nu se pune", inchid ochii si trecem cu vederea. Merita efortul, pentru o silueta FABULOASA de Sarbatori!", a mai spus nutritionistul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE