Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum s-a facut de ras Mandrescu la Comisia Parlamentara

Postat la: 20.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bogdan Mandrescu, directorul CNAB, in varsta de 27 de ani, cu mandat proaspat prelungit pentru inca 4 luni, pentru incompetenta si obedienta, a participat astazi la dezbaterea pentru analizarea situației actuale a Companiei Naționale Aeroporturi București, in cadrul Comisiei Parlamentare pentru Transporturi şi Infrastructură.

Constient de palaria mult prea larga pe care o poarta si paralel fiind cu situatia companiei pe care o conduce, Mandrescu a venit insotit de doi directori din subordine, din departamentele de Siguranta si Securitate. Unul dinte directori este chiar Tudor Jidav, un personaj dubios luat deja in vizorul ANAF si ANI pentru încălcarea art. 301 din noul Cod Penal, dupa cum arata presa in 2014-2015. ANAF a descoperit o frauda imensa de aproape 50 de milioane de euro, la Aeroporturi Bucresti, prejudiciul urias fiind posibil din pricina matrapazlâcurilor comise şi de penalul Tudor Jidav, pe vremea cand era director.

Deci, pe langa incompetentul Mandrescu, il avem pe cel suspectat de hotie, uns cu toate alifiile, capabil deci sa ofere raspuns la intrebarile din dezbatere. Chiar si asa, cei trei reprezentanti CNAB au oferit raspunsuri superficiale, cu aprecieri la superlativ si mai ales s-au intrecut care mai de care sa convinga auditoriul despre "noile strategii" aflate in curs de desfasurare. Daca ne-am lua dupa explicatiile celor doi directori, probabil ne-am intreba de ce au mai fost chemati la comisie, daca totul merge atat de bine.

In realitate, cel care a aratat si confirmat situatia critica de la CNAB este chiar directorul General, Bogdan Mandrescu, care nu era la curent cu informatii elementare despre companie si mai ales cu problematicile actuale: de la numarul de masini fara RCA, contractele cu firmele de taxi din fata aeroportului, contractul de balizaj si pana la starea pistelor din aeroport. Desigur, pe langa stangacia din exprimare, pasarea atributiei de respondent catre Jidav ne arata inca o data incompetenta acestui personaj ce-si dovedeste mereu incompatibilitatea cu functia de Director General al celei mai mari companii de stat , pe profit, din Romania. Mai mult, a fost intrebat in comisie daca a primit solicitare de la Ministerul Finantelor pentru virarea unor sume suplimentare la bugetul de stat, a spus ca nu stie, in conditiile in care decizia e luata deja...

Asadar, revin cu intrebarea: ce il opreste pe ministrul Cuc sa nu il demita pe Mandrescu si sa salveze CNAB din ghiarele acestei grupari incompetento- penală?

Danut Pop

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE