Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum poţi câştiga 3.000 de euro fără să faci nimic. Din lipsă de oameni, firmele au ajuns să ofere recompense

Postat la: 28.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Competiţia mare pe candidaţii din IT îi determină pe an­ga­ja­tori să recompenseze recomandările interne. Sumele por­nesc de la 600 de euro şi pot să ajungă şi până la 3.000 de euro, arată rezultatele studiului AIMS Salary Map IT 2016.

„Pentru a primi această bonificaţie, candidaţii reco­man­daţi trebuie să treacă procesul de selecţie, unde nu li se face nicio favoare şi în multe cazuri trebuie să rămână în compania angajatoare o anumită perioadă de timp", a spus Şerban Mrejeriu, consultant în cadrul firmei de con­sultanţă în resurse umane AIMS International România.

Deficitul mare de personal de pe piaţa muncii şi ne­voia companiilor de noi angajaţi i-au impulsionat pe anga­ja­tori şi din alte domenii să transforme propriii angajaţi într-un fel de headhunteri, care „vânează" candidaţi care să le devină colegi în schimbul unor sume importante de bani. Printre angajatorii care oferă bonusuri angajaţilor care reuşesc să recomande prieteni sau cunoştinţe sunt firmele de audit şi consultanţă fiscală KPMG sau E&Y.

Citeşte continuarea pe Ziarul Financiar

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE