Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum arată singura autostradă care ar putea fi inaugurată anul acesta

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Săptâmâna viitoare ar urma să fie inauguraţi 15 kilometri din Autostrada Lugoj-Deva, dar şi porţiunea de 3 kilometri care leagă Capitala de Autostrada Bucureşti-Ploieşti, astfel că, în total, anul acesta România se „alege" doar cu 18 kilometri noi de autostradă.

Asociaţia Pro Infrastructură (API) a publicat duminică imagini de pe şantierul lotului 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, cu câteva zile înainte de inaugurarea unei secţiuni de 15 kilometri, anunţată pentru finele acestei luni. Cei 15 kilometri din lotul 2 al autostrăzii Lugoj - Deva, dintre nodul de la Traian Vuia şi cel de la Margina, vor fi finalizaţi până la finalul anului în curs, potrivit estimărilor Companiei de Drumuri. Din transmisia live de la nodul Margina, realizată de API, rezultă că mai sunt câteva parapete de pus şi marcaje.

„În 2017, cel mai probabil, vom avea 50 de kilometri noi, loturile 3 şi 4 din A10, adică 28 de kilometri, şi vom mai avea lotul 3 Lugoj-Deva, de 22 de km. În 2018 este mai greu de spus câţi kilometri vom avea, ţine foarte mult de felul în care vom şti să facem managementul proiectelor în 2017. În 2018 avem şanse, nu foarte mari, să mergem de la Nădlac la Sibiu numai pe autostradă, cu excepţia zonei de tuneluri", a spus onuţ Ciurea, vicepreşedinte şi director executiv al Asociaţiei Pro Infra­structură.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE