Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum arată bomba sexy cu care Arșinel a înlocuit-o pe Stela Popescu

Postat la: 01.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Decesul artistei l-a determinat însă pe Arșinel să-și găsească de urgență o altă parteneră de scenă. Stela Popescu a încetat din viață joia trecută, la vârstă de 81 de ani, vestea șocându-i și pe românii stabiliți în Spania, care o așteptau nerăbdători, pe 2 şi pe 3 decembrie, pentru două reprezentații, cu spectacolul „E Viva Revista", alături de alte nume mari precum Alexandru Arşinel, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Valentina Fătu și Vasile Muraru.

Rămas fără colega de scenă, alături de care a jucat 40 de ani, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" și-a găsit repede o nouă colegă pentru momentele umoristice: „Alexandru Arşinel va fi prezentator, va cânta şi va avea câteva monoloage. Nimeni nu o înlocuieşte pe Stela Popescu, însă Arşinel va avea câteva cuplete cu tânăra actriţă a teatrului nostru, Ana Maria Donosa. Va avea momentele ei, însă acum va face și câteva cuplete cu maestrul Arşinel", au povestit surse din interiorul Teatrului "Constantin Tănase" pentru Click.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE