Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a slabit Florin Dumitrescu 10 kg in doar o luna! A tinut o dieta criminala, dar cu care mergi la sigur

Postat la: 09.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa ce bunul sau prieten si coleg de la 'Chefi la cutite', Catalin Scarlatescu, a reusit sa slabeasca 30 kilograme, Florin Dumitrescu s-a ambitionat si a reusit, in numai o luna, sa slabeasca peste 10 kilograme. Dieta urmata a fost draconica, iar sacrificiile pe masura pentru Chef-ul de 31 de ani.

Cand esti Chef si iti petreci toata ziua gatind bunatati, nu este de mirare ca poti ajunge sa acumulezi kilograme considerabile fara sa realizezi. Asa se face ca, avand in jurul varstei de 30 de ani revelatia ca nu este tocmai in forma, chef Florin Dumitrescu a luat decizia de a slabi. Decizia a venit si ca urmare a faptului ca bunul sau prieten si coleg de la 'Chefi la cutite' (Antena 1), Catalin Scarlatescu, a reusit sa dea jos 30 de kilograme. 'M-a motivat si competitia, bineinteles. Era ciudat ca fiind cel mai tanar sa fiu si cel mai iesit din forma. Dar cel mai tare m-a motivat faptul ca ma simteam rau in pielea mea, ma incaltam greu, ma miscam greu. Nu mai spun de miscare, gafaiam doar daca urcam scarile', a declarat Florin

Cunoscutul bucatar a apelat la o dieta draconica - pentru care s-a pregatit psihic timp de doua luni - reusind sa slabeasca peste 10 kilograme in numai o luna. Primele trei zile a mancat exclusiv varza, urmatoarele trei zile orez fiert, apoi alte trei zile doar piept de pui la gratar. Din ziua a zecea pana in cea de-a treizecea zi a consumat legume.

'Am vrut sa imi demonstrez ca pot renunta la alimentele cu care m-am obisnuit, la mancarurile mai grase, la gustul de unt sau la prajeli. Sa-mi demonstrez ca exista viata si fara cartofi prajiti, burgeri si deserturi cu multa ciocolata. In familia mea se mananca foarte sanatos si am vrut sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu fetele mele. Desi m-a ajutat sa dau jos cateva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimanui. (...) Ma simteam slabit si nu ma mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Inainte, mancam zilnic o friptura si fiecare masa se termina cu un desert savuros. Grasimile, prajelile, zaharul... erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decat de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama ca aceasta alegere nu ma va ajuta doar la slabit, ci si pe mine, ca stare de spirit. Am facut-o pentru sanatate', a relatat Florin Dumitrescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE