Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a murit femeia care a căzut pe scările rulante de la mall

Postat la: 25.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Eveniment nefericit într-un centru comercial din Capitală. O femeie de 40 de ani a murit după ce a căzut de pe scările rulante într-un cunoscut mall din București. Conducerea mall-ului a făcut precizări despre cum a murit femeia, care a primit ajutor medical de urgență.

„Tragicul eveniment petrecut azi în mall ne întristează profund şi gândurile noastre se îndreaptă către familia femeii accidentate. În jurul orei 15:30 o femeie care cobora scările rulante de la etajul 2 a căzut în gol. Atât colegii noştri cât şi clienţii mall-ului au sunat imediat la 112. Primul echipaj a ajuns în mai puţin de 5 minute. De asemenea, echipajele noastre de intervenţie din mall au fost prezente la faţă locului. Suntem în contact permanent cu autorităţile, colaborăm cu toate instituţiile abilitate în vederea stabilirii cauzelor care au dus la tragicul accident. Toate filmările şi informaţiile pe care le avem au fost puse deja la dispoziţia organelor abilitate," spun reprezentanţii Plaza România.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE