Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culmea Tupeului! Sa omori un om cu masina si sa suni la 112 sa spui ca nu stii ce s-a intamplat!

Postat la: 21.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tanar in varsta de 26 de ani a accidentat mortal o femeie de 30 de ani si s-a facut nevazut. Accidentul a avut loc luni seara, in comuna ieseana Vladeni. Marius Leparda se afla la volanul unui autoturism marca Opel cand a lovit-o mortal pe femeie, in satul Borsa. Dupa impact si-a continuat drumul, dar s-a intors la locul accidentului.

"Dupa ce a lovit-o mortal, si-a continuat deplasarea, dar s-a intors la locul accidentului si a sunat la 112 impreuna cu un localnic. Nu a spus ca el a provocat accidentul. Mai mult decat atat, a spalat autoturismul dupa accident", a precizat o sursa din cadrul anchetei. Ieri, individul a fost prins de politistii ieseni si dus la audieri. Din cate se pare, acesta ar fi recunoscut ca a accidentat-o mortal pe femeie si a motivat ca a plecat de la locul accidentului de frica.

De precizat este ca in autoturismul pe care tanarul il conducea se afla si o ruda de-a sa. Leparda nu are permis de conducere eliberat de autoritatile romane. El le-a prezentat politistilor un permis din Anglia, iar acum se fac verificari pentru a se stabili daca permisul este sau nu autentic. Tanara in varsta de 30 de ani care a a fost acrosata si accidentata mortal avea probleme psihice. "Ea avea niste probleme psihice...Umbla pe drum...", a spus un localnic.

Trupul neinsufletit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi, pentru necropsie. Ulterior vor fi stabilite cauzele decesului. Din cate se pare, femeia s-ar fi aflat intinsa pe partea carosabila cand a fost izbita de sofer. Oamenii legii cred ca soferul avea ceva de ascuns atatat vreme cat nu a stat la locul accidentului si nu a recunoscut in acea seara. Din sediul Politiei Rutiere tanarul a iesit ieri liber, insa, in functie de rezultatele anchetei, acesta poate ajunge in spatele gratiilor. Dosarul penal a fost intocmit pentru ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE